Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Lucescu ar putea fi dat afară de PAOK Salonik, dup înfrângerea cu AEK: Suporterii sunt nemulțumiți de jocul echipei

www.prosport.ro
Răzvan Lucescu

Aventura lui Răzvan Lucescu la PAOK se apropie de final. Echipa antrenată de român a suferit o a doua înfrângere în cel de-al doilea meci tare al sezonului intern, 1-0 în deplasarea de la AEK Atena, iar principalele publicaţii de sport din Salonic scriu deja despre un viitor antrenor pe Toumba.

În ciuda faptului că în clasament lucrurile arată încă bine, cu PAOK pe locul 3 la două puncte de primele două clasate, Atromitos şi AEK, suporterii sunt nemulţumiţi de felul în care joacă echipa şi de faptul că PAOK a pierdut singurele două partide cu adevărat tari pe care le-a avut în acest start de campionat, cu Olympiakos şi cu AEK, anunță Mediafax.

Citește și: PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, a fost învinsă de AEK Atena, scor 1-0, într-un meci cu trei jucători eliminaţi

Meciul cu AEK i-ar putea decide soarta românului care a avut o atitudine tranşantă la conferinţa de presă de la finalul jocului. ”Am pierdut acest joc din două motive: pentru că am fost proşti şi pentru că cei de la AEK au fost deştepţi. Când ieşim din Salonic şi venim la Atena ne pierdem încrederea. Ieri vorbeam cu un jucător care îmi spunea că s-a săturat să vină la Atena şi să piardă. Asta e ceva ce durează de foarte multă vreme la PAOK, am simţit-o pentru prima dată la meciul cu Olympiakos”.

Pentru înlocuirea lui Răzvan Lucescu sunt vehiculate deja două nume. Primul este cel al lui Vladan Ivic, fostul antrenor, iar cel de-al doilea este Pablo Garcia. Unul dintre cei mai iubiţi străini din istoria lui PAOK, Garcia antrenează acum echipa Under-20 a grecilor şi este văzut drept singurul care poate revitaliza echipa mare. Totuşi, un impediment în calea venirii lui Garcia, scriu grecii, este relaţia bună pe care Răzvan Lucescu o are cu conducerea, în special cu Lubos Michel, cel care a colaborat strâns cu tatăl său în perioada Şahtior Doneţk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.