Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție explozivă a lui Gigi Becali după ce MM Stoica s-a bătut în club, alături de fiica sa: 'La ce te aștepți când mergi în club'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Gigi Becali a reacționat dupa bătaia în care a fost implicat MM Stoica. Patronul de la FCSB i-a luat apărarea directorului sportiv ale roș-albaștrilor și a anunțat că nu îl va sancționa în niciun fel, deoarece era în timpul liber.

"MM a sarit sa il apere pe ginerele sau, care s-a batut cu unii din club, de acolo. Eu asa stiu ca MM a sarit sa il apere, nu a inceput el scandalul. Nu este treaba mea ce face Mihai Stoica in timpul liber. Dumneavoastra aveti dreptate ca e si imaginea clubului in joc si jucatorii pot sa ii imite gesturile, dar era in timpul liber.

Citește și: MM Stoica și fiica sa, implicați într-un scandal incredibil în club: 'Vă omor pe toți'! Dezvăluiri bombă ale martorilor

La ce te astepti cand mergi in club? La un pahar de bautura si se ajunge si la bataie. Cand mergi la biserica, mergi sa te rogi. Asta se intampla. Mihai Stoica era in timpul liber, nu este problema mea, dar nu a inceput el scandalul", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.