Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rebega, invitat de republicani la discursul lui Trump de la Washington - VIDEO

Rebega

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega se află începând de astăzi la Washington unde participă la Conservative Political Action Conference (CPAC), ce are loc în perioada 22-25 Februarie. Conferința reprezintă una din cele mai importante întruniri a republicanilor americani, iar unul dintre invitați este chiar președintele SUA Donald Trump care va susține un discurs vineri, 24 februarie (AICI). Cu ocazia acestei vizite, Laurențiu Rebega, care este și vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, are programate întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri din SUA și cu lideri republicani importanți din preajma lui Donald Trump cu care va discuta despre relațiile româno-americane.

Potrivit unui comunicat trimis pe adresa redacției, Laurențiu Rebega este singurul politician român care a fost prezent în noaptea alegerilor din SUA la sediul de campanie al lui Donald Trump (celebrul Trump Tower), fiind un susținător activ al acestuia, și a fost prezent în SUA în ultimele zile ale campaniei electorale prezidențiale din această țară alături de republicani.

Citește și: Mihai Chirica NU cedează: 'O să continui pe același drum'

În condițiile în care clasa politică din România a mizat pe victoria lui Hillary Clinton, desfășurând adevărate campanii furibunde împotriva lui Trump, iar acum nu are conexiuni cu tabăra câștigătoare din SUA, legătura strânsă a lui Laurențiu Rebega cu republicanii și susținerea sa totală pentru Donald Trump încă dinainte ca acesta să devină președinte reprezintă cheia pentru dezvoltări politice ulterioare interesante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.