Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remus Pricopie: Problemele din educație se află pe agenda premierului Ponta. Există solutii

pricopie remus

Ministrul Educației, Remus Pricopie, a declarant astăzi că guvernul Ponta a reuşit să reintroducă normalitatea în relaţia cu sindicatele din educație, ceea ce a condus la rezolvarea multor probleme.

„După mulţi ani în care dialogul social a fost anulat, deciziile fiind luate fără dezbateri şi consultări, sindicatele din educaţie au redevenit un partener de dialog al Guvernului. Astfel, multe dintre problemele semnalate au fost rezolvate. Altele sunt încă în lucru, dar ceea ce contează cu adevărat este că ele se află pe agenda premierului şi a Ministerului Educaţiei, că uşa este deschisă şi că există toată disponibilitatea de a găsi soluţii”, a declarat Pricopie.

Ministrul Educației a precizat că are o deschidere totală față de sindicate, cărora le-a mulțumit pentru că au contribuit la refacerea dialogului social.

„În faţa deschiderii totale pe care o am în relaţia cu sindicatele, reprezentanţii cadrelor didactice au avut şi au, la rândul lor, o abordare constructivă, contribuind la refacerea dialogului social. De aceea, în contextul în care ieri am semnat, alături de preşedinţii celor trei federaţii sindicale reprezentative din învăţământ, noile contracte colective de muncă pentru personalul din învăţământul preuniversitar şi superior, vreau să le mulţumesc pentru că au susţinut instaurarea normalităţii în societatea româneacă, cel puţin sub acest aspect, al dialogului social atât de necesar într-un domeniu complex şi vital precum educaţia”, a mai declarat Remus Pricopie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.