Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂ în PNL: Un deputat face scandal

PNL

E revoltă în PNL, după ce deputatul liberal Octavian Popa a făcut scandal și a contestat la Curtea de onoare şi arbitraj a PNL decizia prin care Biroul Politic Naţional al partidului a decis ca organizaţia judeţeană a liberalilor tulceni să aibă un singur preşedinte.

'În ultimii ani, PSD şi partidul meu de suflet din care fac parte, PNL, au coborât standardele în ceea ce priveşte respectarea principiilor democratice. Este îngrijorător, pentru că tot ce se întâmplă în România porneşte de la partidele politice. Cu cât respectarea unor principii într-un partid este afectată, iar decizia este concentrată în mâna unor puţini oameni, cu atât acest partid va promova în exterior atitudini nedemocratice', a declarat joi, în timpul unei conferinţe de presă, deputatul Popa.

Citește și: FOTO Sunt gemene, împart același bărbat și fac exact aceleași lucruri: de la numărul de pași, la paharele de apă băute

Parlamentarul tulcean, fost copreşedinte al organizaţiei teritoriale, a mai spus că a contestat la Curtea de onoare şi arbitraj decizia luată de BPN, prin care organizaţia judeţeană a PNL Tulcea are un singur lider, în demersul său arătând că prin votul deschis, acordat în timpul şedinţei, s-a încălcat legea partidelor politice.

'Sper ca liberalii să nu renunţe la valorile cele mai importante - respectarea legii, a democraţiei - exprimate şi prin respectarea propriului statut', a mai spus deputatul Octavian Popa.

Citește și: CULMEA NESIMȚIRII Fata femeii care l-a reclamat pe profesorul de la Tudor Vianu a intrat fără examen la liceu

Întrebat de ce, în acest context, nu renunţă la calitatea de membru al PNL, parlamentarul tulcean a afirmat că o asemenea atitudine ar dovedi imaturitate.

'Este important să spui adevărul. În PNL, disponibilitatea de a spune ce crezi a scăzut la cote inadmisibil de joase, ceea ce reprezintă un grav pericol pentru orice partid, dar mai ales pentru PNL. Când crezi într-un partid, iar acesta se află într-o situaţie dificilă, nu mi se pare firesc să-ţi iei jucăriile şi să pleci', a mai spus deputatul liberal.

Citește și: Mii de oameni anunță o mega-manifestație în care se vor masturba în public

Potrivit sursei, Curtea de onoare şi arbitraj a PNL va analiza contestaţia depusă de parlamentarul tulcean până la începutul lunii viitoare.

Potrivit parlamentarului tulcean, peste 20 de organizaţii judeţene PNL au, începând de la finele lunii trecute, conducere unică.

De la finele lunii trecute, deputatul PNL, Vasile Gudu, deţine preşedinţia unică a organizaţiei judeţene a acestui partid, scrie agerpres.ro.

Citește și: SONDAJ Cine face jocurile la București. Deocamdată PSD conduce, PNL pierde. Nehotărâții fac legea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.