Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rotaru şi Diacomatu au fost reţinuţi de DNA

Fostul vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) Sergiu Diacomatu a fost reţinut joi alături de alte trei persoane, membri ai Comisiei ANRP şi un evaluator, în dosarul despăgubirilor ANRP către Mihai Rotaru.

Potrivit unor surse judiciare, alături de Sergiu Diacomatu, au fost reţinuţi alţi doi membrii ai Comisiei ANRP, Rodica Constantinovici şi Lăcrămioara Alexandru, dar şi un evaluator - Sergiu Negurici.

Mihai Rotaru şi Sergiu Diacomatu au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către DNA. Cei doi, dar şi Lăcrămioara Alexandru au fost reţinuţi în Dosarul ANRP.

Sergiu Diacomatu, om puternic susținut de Teodor Atanasiu, a fost președinte la organizația Sectorului 1 a vechiului PNL.

Citește și: Cine e miliardarul 'săltat' de DNA: Are afaceri uluitoare

Pentru ce au fost legaţi cei doi? Într-un dosar privind o despăgubire de aproape 109 milioane de lei, pentru un teren din Piteşti, care i-a fost acordată de comisia ANRP. În acelaşi dosar a fost adus cu mandat la DNA şi deputatul PNL Ioan Olteanu.

Citeşte şi: România e ameninţată de Statul Islamic: 'Flăcările războiului vă vor arde' / VIDEO

Rotaru este acuzat că ar avea legături şi cu Sergiu Diacomatu, fost preşedinte al ANRP. De asemenea, acesta ar avea afaceri şi în Marea Mediterană, acolo unde ar deţine mai multe yahturi.

Citeşte şi: SCANDALOS O femeie procuror folosea limbaj obscen în timpul anchetelor / VIDEO

Actualul şef al CSU Craiova a "beneficiat" şi de bunăvoinţa fostei conduceri a Federaţiei Române de Fotbal. În 2013, a primit cadou un loc în Liga a doua, pentru a înfiinţa echipa Primăriei, alături de Lia Olguţa Vasilescu, edilul din Bănie. Suporterii Campioanei unei mari iubiri nu au înghiţit prea mult "Clona". Chiar dacă Universitatea Craiova, adevărata echipă din oraş a intrat în faliment, fanii nu s-au arătat prea interesaţi de noua echipă.

Citeşte şi: Mărturii despre ultimul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity: 'Vorbeşte greu'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.