Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săptămâna neagră pentru Victor Ponta

ponta nervos

Premierul Victor Ponta intră într-o săptămână neagră sau cel puțin așa promit liberalii. Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat demararea unei campanii, care se va desfășura pe parsul acestei săptămâni, până pe data de 7 mai, ziua în care Ponta venit la Palatul Victoria.

”PNL va dedica această săptămână unei evaluri a lui Victor Ponta, cu ocazia celor 3 ani. Pe parcursul întregii săptămâni vom prezenta bilanțul celor 3 ani de când Victor Ponta este la putere”,

Ludovic Orban i-a creionat potretul lui  Victor Ponta și susține că este un ”pinochio, cu nasul mai lung decât picioarele. Un om cu urechi de măgar”.

”Victor Ponta este cel mai mare mincinos din viața politică românească. Aproape nu este săptămână în care Victor Ponta să nu fi mințit sau să nu fi mințit prin omisiune”, a mai spus Orban.

”Victor Ponta este amoral, nici măcar nu pot să spun că este imoral”.

”A ajuns în situația în care majoritatea românilor nu mai cred nimic din ceea ce spune Victor Ponta că va face”

”Din păcate pentru Victor Ponta s-a dovedit că și-a construit cariera politică pe trădare. L-a trădat pe Mircea Geoană, l-a trădat pe Adrian Năstase, dar și pe Crin Antonescu. Cel mai grav este că i-a trădat pe românii care au crezut în USL, pentru că niciun român nu și-ar fi imaginat că la nici o lună după ce a fost ales, Ponta semnează pact de coabitare cu Traian Băsescu”.

”Este un mare fricos, un laș. Niciodată nu are curajul să își asume public deciziile partidului pe care îl conduce sau decizii ale Guvernului”.

”Victor Ponta nu este normal! Într-o democrație, într-o societate normală, oamenii trebuie să respecte regulile societății. Victor Ponta a ajuns o anomalie mai mare decât Traian Băsescu!”, a mai declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.