Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Comisia de modificare a legilor justiției între PNL și PSD: 'Penibil, Penibil!'

comisie legile justitiei

Este din nou scandal în Comisia de modificare a legilor justiției. Liberalii au revenit la dezbateri și au solicitat ca amendamentele respinse ieri, atunci când ei s-au retras de la lucrări, să fie reluate în dezbatere. Această propunere a stârnit discuții între senatori și deputați, iar Steluța Cătăniciu de la ALDE i-a numit ”penibili” pe cei de la PNL.

”Grupul PNL s-a reîntors la dezbateri pentru că în tot cursul zilei de ieri ați afirmat că această dezbatere va fi una reală (...) Noi vă solicităm să rediscutăm toate amendamentele respinse în ședința de ieri.

Toate propunerile de amendamente care au fost înregistrate la secretariatul acestei comisii vă rog să le puneți în tabelul centralizat, pentru că PNL dorește să le asume”, a spus Ioan Cupșa, din partea PNL.

Când a auzit această propunere a celor de la PNL, deputatul ALDE, Steluța Cătăniciu a avut o ieșire ironică la adresa liberalilor: ”Penibil, penibil!”.

De asemenea, cei de la USR s-au plâns că amendamentele lor nu au fost preluate în tabelul centralizat, pe baza căruia comisia discută.

Replica pentru USR a venit din partea deputatului PSD, Eugen Nicolicea.

”Vă plângeți că nu se regăsesc toate amendamentele în tabelul centralizat, dar cei de la USR au depus amendamente, ieri dimineață, la ora 8.00, la Senat. S-au făcut eforturi considerabile pentru ca aceste amendamente să fie preluate. M-am săturat de încălcările de regulament ale domnului Stelian și ale celor de la USR”, a spus Nicolicea.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.