Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în direct între Denis Alibec şi o vedetă mondenă: Va fi amendat de Gigi Becali

gsp.ro
Denis Alibec

Una dintre divele din showbiz, Mariana Roșca, a făcut o serie de dezvăluiri în această seară în direct, la Antena Stars, despre cum ar fi încercat Denis Alibec, atacantul Stelei, să o agațe pe Instagram. Fotbalistul, aflat în cantonament în Antalya, s-a apărat imediat, intervenind în direct la TV.

Ulterior, în cadrul emisiunii, s-a demonstrat că acel cont de Instagram de pe care ar fi avut loc conversația este FALS! Alibec este în pericol să ia amendă, jucătorii Stelei neavând voie să intre în dialog cu presa fără acordul clubului, mai ales la o oră atât de târzie (ora 22:40, ora României);

Nu e prima oară când un stelist sună la o emisiune de mondenități din cantonament. S-a întâmplat în 2011, când Răzvan Stanca a sunat la Un Show Păcătos, la Antena 1, și a fost băgat în ședință de Victor Pițurcă. "Sunt tone de fotbalişti pe net. El crede că dacă joacă la colţul gardului în nu-ştiu-ce liga e fotbalist. M-a contactat ăsta, Alibec, de a căutat-o şi pe Vancea. De unde să ştiu eu cine e el? M-a abordat, arăta ok, dar nu ştiam cine e. M-am uitat la două-trei poze a fost drăguţ la început. Arată bine l-am întrebat la ce echipa e. Mi-a zis că joacă la Steaua, că nu e de la colţul gardului. Mi-a scris acum două trei săptămâni.

A vorbit foarte urât cu prietena a mea. Mi-a vorbit şi mie urât, dar n-a exagerat. La început că vrea să mă facă un cadou să mergem într-o vacanţă. La un moment dat mi-a făcut o aluzie intimă. Am primit poze de la fotbalişti din toate unghiurile", a declarat Mariana Roșca.

Imediat, Alibec, aflat în cantonament cu Steaua în Antalya, a intervenit telefonic la Antena Stars: "Sunt numai minciuni. Să arate conversațiile. Nici măcar nu cred că are Facebook-ul meu. Ea nu avea ce să facă acasă și a venit să facă un pic spectacol. Nu e treaba nimănui despre cum agăț eu femei. Nu e treaba dumnevoastră ce am vorbit eu cu Roxana Vancea", s-a apărat Denis Alibec.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.