Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene absurde la Palatul Victoria: S-a ajuns la ameninţări cu apeluri la 112 (surse)

victoria

Criza politică generează scene absurde şi în Palatul Victoria, între oamenii taberei Grindeanu-Ponta şi oamenii lui Dragnea. Potrivit surselor din palat, un episod bizar a avut loc luni.

Totul a început vineri, când secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, a cedat presiunii şi a plecat de la Palatul Victoria direct la spital. În acest context, Grindeanu şi Ponta l-au convins pe secretarul de stat Alexandru Mihai Ghigiu să contrasemneze decizia de demitere a şefului său direct, Mihai Busuioc, şi decizia de numire a lui Victor Ponta în funcţia de secretar general al Guvernului.

Vezi şi: Culisele numirii lui Ponta la Guvern. Cum s-a negociat depăşirea blocajului/ DOCUMENT

Vezi şi: PSD are opt variante pentru viitorul premier. Lista care ajunge în CEx (surse)

Cum Busuioc a plecat în grabă, într-o stare fizică deloc bună, în biroul acestuia au rămas mai multe lucruri personale, inclusiv mai multe medicamente. Sursele din Palatul Victoria susţin că oamenii lui Ponta au rupt sigiliul de la biroul lui Busuioc, au intrat, au verificat mai multe acte din birou, iar la ieşire au sigilat din nou fiecare încăpere.

Luni, Mihai Busuioc şi-a trimis un consilier să ridice medicamente din birou, însă sursele menţionate susţin că acesta nu a fost lăsat să intre de Geanina Puşcaşu, consiliera lui Victor Ponta, şi SPP-istul de serviciu. După minute bune de scandal, consilierul lui Busuioc i-a ameninţat pe cei doi că sună la 112. În cele din urmă, consilierului i s-a permis să intre în birou şi să ia insulina din frigider, însă nu şi restul medicamentelor şi obiectele personale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.