Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cer demisii in PSD. Dragnea, raspuns ironic pentru Mazare

dragnea mazare evz.ro

Primarul Constantei Radu Mazare si-a exprimat marti parerea ca cei vinovati de pierderea alegerilor prezidentiale sunt Victor Ponta si Liviu Dragnea si sustine ca acestia ar trebui sa demisineze pentru ca asa ar fi onorabil. Raspunsul lui Liviu Dragnea nu a intarziat sa apara, fiind ironic la adresa lui Mazare.

"Nu vreau să comentez ce a spus Radu. E părerea lui. (...) Eu am înțeles și respect opinia domnului Radu Mazăre. Eu nu sunt un lider la fel de important în PSD. Eu am altă opinie pe care mi-o susțin", a spus Dragnea, într-o conferință de presă la Ministerul Dezvoltării.

Ironia este evidenta din moment ce Liviu Dragnea este presedinte executiv al PSD, vicepremier si ministru, iar Radu Mazare este doar presedintele PSD Constanta si primar.

Prezent marți la Curtea de Apel București, unde participă la un nou termen al procesului în care este acuzat de retrocedări ilegale de terenuri, Radu Mazăre a fost întrebat de jurnaliști dacă din PSD vor pleca parlamentari sau persoane importante către un nou partid care ar urma să fie inițiat de Mircea Geoană și Marian Vanghelie.

'Nu știu, e posibil să plece. În orice caz, lucrurile nu sunt tocmai în regulă. Adică, nu mi se pare normal ca atunci când pierzi niște alegeri să dai vina pe alții (...) Este o stare de nemulțumire, sunt discuții despre felul în care este gestionat la nivel central această perioadă post-electorală. Dacă mă întrebați pe mine, și eu sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eșecul lui Ponta sau pentru eșecul lui Dragnea. Eu, dacă aș pierde alegerile de la primărie, a doua zi mi-aș depune mandatul și în niciun caz nu aș arăta spre cei care sunt șefi de organizații mici locale că ei sunt de vină', a spus Mazăre.

Întrebat dacă Victor Ponta ar trebui să își dea demisia, Mazăre a spus: 'În mod normal și onorabil, da'.

Agerpres

sursa foto: evz.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.