Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şefii PNL îi răspund lui Augustin Zegrean: Are sau nu loc pe listele liberale fostul şef CCR

zegrean

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat sâmbătă, la Deva, că nu poate decide în ceea ce priveşte candidatura la Senat a fostului preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, deoarece acest atribut îl deţine filiala PNL Bistriţa-Năsăud, însă a apreciat că 'orice om cu expertiză este binevenit în partid'. 'În opinia mea, este o resursă care ar face faţă unei activităţi parlamentare pe care eu mi-o doresc eficientă, în viitorul mandat. Nu pot să decid ce va spune filiala (Bistriţa-Năsăud, n.r,), dar n-o văd deloc ca o candidatură neinspirată', a spus Alina Gorghiu.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu răspunde acuzaţiilor: Ce legături are cu 'oculta mondială'

Copreşedintele PNL a recunoscut că depunerea candidaturii de către Augustin Zegrean a fost o surpriză pentru ea, arătând, pe de altă parte, că este nevoie de o specializare a comisiilor parlamentare. 'Orice om cu expertiză este binevenit în PNL şi cred că o îmbinare între oameni proaspeţi, care n-au mai fost în Parlament, şi oameni care au lucrat în instituţii cum este Curtea Constituţională - unde a dobândit o experienţă considerabilă, pot fi utili PNL. Ce ne lipseşte acum este specializarea Parlamentului. Noi nu mai avem oameni specializaţi pe comisiile parlamentare. Dacă vă uitaţi acum în comisiile parlamentare o să descoperiţi economişti în comisia de sănătate, ingineri în comisia juridică, medici la politică externă şi tot aşa', a arătat Alina Gorghiu.

Citeşte şi: Propunerea IREZISTIBILĂ care-l poate rupe pe Victor Ponta de PSD: 'El va fi premierul'

Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, şi-a manifestat intenţia de a candida pentru o funcţie de senator din partea PNL Bistriţa-Năsăud, filială din rândurile căreia a făcut parte până în anul 2007. Lista de candidaţi ai PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare va fi stabilită în cursul săptămânii viitoare, în cadrul unei şedinţe a Biroului Politic Judeţean, anunţă Agerpres.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu 'dă cărţile pe faţă': Ce spune despre intrarea în politică

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.