Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a decis. Cine o va antrena în sezonul viitor

halep bucuresti

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a anuntat, pe 6 noiembrie, ca a încheiat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care a lucrat de la începutul acestui an.

Managerul Virginia Ruzici a anunţat astăzi că Victor Ionita este noul antrenor al jucatoarei de tenis Simona Halep, în sezonul 2015, din echipa sportivei de pe locul 3 WTA mai facând parte si preparatorul fizic Theodor Cercel si consultantul Thomas Högstedt.
"Va aduc la cunostinta ca, începând de astazi, echipa Simonei Halep pentru anul competitional 2015 a fost stabilita. Aceasta este formata din: Virginia Ruzici - Manager; Victor Ionita - Antrenor; Theodor Cercel - Preparator fizic. Începând cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney si Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alatura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt", se arata în comunicatul citat de Mediafax.
Victor Ionita a fost antrenorul Soranei Cîrstea. Fostul tenisman Thomas Högstedt a fost antrenorul jucatoarelor Caroline Wozniacki, Maria Sarapova si Li Na.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.