Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între Simona Halep și antrenorul său: Ce a spus după eliminarea de la Miami / VIDEO

simona halep fed cup

Simona Halep pare că nu-și găsește ritmul în 2016! De pe locul 2 mondial a ajuns pe 5, iar picajul pare fără oprire. Săptămâna viitoare, Halep poate ajunge pe 6 WTA. Învinsă de Timeea Bacsinszky cu 6-4, 3-6, 2-6, marți, în sferturile de finală ale turenului de la Miami, Simona Halep poate fi depășită, în clasament, de Victoria Azarenka.

La finalul meciului cu Bacsinszky, Halep a recunoscut că trece prin momente grele. "Cred că la unele puncte trebuia să fiu un pic mai agresivă, să iau conducerea jocului şi fizic cred că trebuia să fiu mult mai bine astăzi, dar umiditatea m-a cam stors, am transpirat foarte mult şi într-un final nu prea mai aveam energie să duc în raliurile lungi. Sunt ok, sunt destul de pozitivă, dar, bineînţeles, supărată că am pierdut, dar merg înainte şi o să muncesc mai mult ca să fiu mai bine pregatită fizic.

Citește și: ULUITOR Ce au găsit mascații acasă la vedeta Antena 1

A jucat ea foarte bine, nici eu nu am jucat la cel mai înalt nivel al meu, dar e normal să nu joc la cel mai înalt nivel, pentru că am avut perioade grele, dar ea a fost foarte bună, a jucat un tenis bun şi astăzi a fost mai bună ca mine şi a meritat să câştige. Nu ştiu dacă a fost foarte bun primul set. L-am luat, l-am câştigat, dar a fost un set greu, am încercat să joc ceea ce trebuia să joc la meciul acesta. Am reuşit să-l iau într-un final, dar, după aceea, cred că şi pauza dintre seturi a fost un pic cam lungă şi mi s-a terminat un pic energia, iar ea a venit mai motivată de la vestiare.", a spus Simona.

Ea a vorbit și despre liderul topului mondial, Serena Williams. "Serena nu înseamnă totul la fiecare turneu. Fiecare jucătoare se pregăteşte foarte bine şi dă totul. noi trebuie să fim pregătite în fiecare zi la nivel maxim", a mai declarat Halep.

Citește și: O vedetă de muzică ușoară, filmată făcând videochat / VIDEO 18+

Halep a avut reacții ciudate, calificate scandaloase de către criticii săi, și cu antrenorul Daren Cahill. La 0-3 în setul 3, tehnicianul a coborât din tribună pentru a încerca s-o ajute pe Simona să revină în meci. ”Spune-mi ce se întâmplă cu tine, ce simți că nu merge? Ea simte că nu ești în meci, trebuie să schimbăm ceva.Vreau să văd că te implici mai mult. Reacționează! Dă cu racheta de pământ! Nu o mai lăsa să conducă meciul Arată-mi că vrei să câștigi”. Halep nici măcar nu a privit spre Cahill. Singura reacție a româncei a fost să strige către un copil de mingi: ”Water, please!”.

Cahill a discutat cu Simona și la 5-4 în primul set, încercând s-o încurajeze: ”Te simţi bine? Loveşti mult mai bine decât în ultimele meciuri. Eşti peste ea! Loveşte puternic cu forehandul, mereu ai câștigat punctele când ai jucat aşa. Mergi tot pe strategia asta!”. Halep a luat primul set și a avut parte și de o surpriză în pauză, când Cahill a revenit înapoi pe teren: ”Te simți singură?”.

Totuși, Halep se poate alege cu ceva din meciul cu Timea. A oferit cea mai frumoasă lovitură. Simona Halep se intoarce de la Miami cu 128.215 dolari si cu 215 puncte in clasamentul WTA.

Citește și: O profesoară a șocat când s-a dezbrăcat pe net: Ce a decis conducerea școlii / FOTO HOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.