Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație BIZARĂ în administrația din România: 'Vând Primărie! Preț de strigare 15 miliarde lei!'

licitatie electronica

Situaţie bizară în administraţia din România. După ce a fost licitată, Primăria Popeşti ar putea fi evacuată.

Dacă Primăria Popeşti nu cade la pace cu Serviciul de Pază şi Protecţie din cadrul Consiliului Judeţean Bihor, în sensul de a accepta plata eşalonată în trei tranşe a datoriilor în perioada 2016-2018, în preajma Crăciunului imobilul va fi scos din nou la vânzare. Ioan Sala, şeful Serviciului de Pază şi Protecţie, spune că este obligat să procedeze în această manieră deoarece nu îşi poate plăti restanţele către cei 260 de angajaţi care au efectuat ore suplimentare.

Posibilă MITĂ electorală: Iubitul unei candidate PNL oferă transport gratuit pentru votanți

„În plus, noi, la rândul nostru, suntem chiriaşi la Primăria Oradea, unde plătim sume mari, din perspectiva mea. Intenţia mea este, în cazul în care vom reuşi să valorificăm imobilul Primăriei Popeşti, să demarăm achiziţionarea unui sediu. Ştiu că o delegaţie a Primăriei Popeşti a fost la cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean, pentru discuţii. Deciziile în ceea ce priveşte Serviciul de Pază şi Protecţie se iau în Consiliul de Administraţie şi în Adunarea Generală a Acţionarilor. Dacă Primăria Popeşti nu dă semne că vrea să-şi plătească datoria, atunci, cu părere de rău, va trebui, probabil, să urmăm procedurile de evacuare şi să se supună acestora, urmând ca noi să valorificăm imobilul”, a explicat Ioan Sala, informează bihon.ro.

Există şi varianta ca Primăria Popeşti să rămână în sediu, dar ca şi chiriaş la Serviciul de Pază şi Protecţie. Desigur, aceasta este situaţia cea mai puţin favorabilă Serviciului de Pază şi Protecţie, condus de Ioan Sala. Datoriile Primăriei Popeşti către Serviciul de Pază sunt deja istorice, fapt pentru care penalităţile din contract au „umflat” costul în sine al restanţelor de plată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.