Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ Răsturnare de situaţie înaintea alegerilor parlamentare: Partid surpriză în Parlament

sondaj

Răsturnare de situaţie înaintea alegerilor parlamentare de la finalul acestui an. Un nou sondaj de opinie arată un nume surpriză care va intra în Parlament. Dacă la sondajele trecute, USR avea un procent foarte mic, se pare că acum lucrurile au luat o altă turnuri.

Nicuşor Dan a prezentat un sondaj de opinie care dă partidul său cu 10% din opţiunile românilor. Nicuşor Dan a prezentat datele unui sondaj de opinie realizat de TNS la comanda USR în perioada 14-23 septembrie. Rezultatele arată că PSD ar obţine la alegerile parlamentare 45%, PNL- 25%, USB- 10% şi ALDE- 7%. Marea surpriză, PMP-ul lui Traian Băsescu nu ar intra în Parlament.

Citeşte şi: Replică dură pentru Traian Băsescu: Un jurnalist numit 'lingău' îl somează pe fostul preşedinte

Potrivit sondajului, 56% din respondenţi au spus că merg sigur sau aproape sigur la vot. Opţiunile acestora sunt următoarele:

PSD - 45%

PNL - 25%

USR- 10%

ALDE- 7%

UDMR-5%

PMP- 4%

"Deşi am anunţat că ne dorim 10% la parlamentare, să nu credeţi că am pus din pix 10% la USR. Asta arată că am fost realişti. Suntem pe creştere, iar peste două luni şi jumătate vom fi mult mai sus, după ce am plecat în vara de la 2-4 %. USR este a treia forţă politică din Romania începând de azi. Ne-am consolidat a doua poziţie din Bucureşti după PSD. Este un val de oameni care s-au săturat de vechea clasă politică şi care consideră că USR reprezintă acea forţă politică capabilă să realizeze schimbarea în România. Nu vom dezamăgi aceşti oameni. Activitatea noastră din consiliile locale din Bucureşti sper să-i convingă pe oameni să ne urmeze în continuare", a spus Nicuşor Dan, conform adevarul.ro.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.