Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, replică EXPLOZIVĂ pentru Daniel Dragomir: explică ce relație a avut cu Coldea

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei îi mai dă o replică fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, cel care o acuza că a fost în biroul lui Florian Coldea. Sorina Matei susține că a fost în sediul SRI doar când a realizat interviuri cu directorul SRI, interviuri la care Daniel Dragomir nu a participat.

Citește și: Florian Coldea răspunde acuzațiilor fostei șefe DIICOT: 'Cum credeți că aș fi putut eu să comit o astfel de ilegalitate flagrantă'

”Ce interese îl mână pe domnul Dragomir să zică, în mod mincinos, că am fost/m-a văzut el în biroul lui Coldea, când nu am fost în niciun birou al niciunui Coldea, ci am realizat în 2012 şi 2013 două interviuri publice!!!, transmise în direct (cu DSNG şi backup releu), din biroul său, cu directorul SRI? Aşa cum a acordat de-a lungul timpului şi altele, tot din biroul său şi aşa cum am realizat şi alte interviuri, cu alţi şefi de instituţii în acea perioadă, tot din birourile lor? Şi după, în 2014, şi înainte- în 2011, am realizat, şi alte interviuri, tot cu directorul SRI, dar în platou, că atunci a putut să vină în studio? E simplu. Domnul Dragomir oferă expertiză, aşa cum declară singur, “în tehnici de manipulare”. Nu e bicicletă, e trotinetă, nu e călare, ci pe jos. Şi realitatea e că domnul Dragomir n-a fost niciodată la acele interviuri, doar le-a văzut la televizor. Însă este interesant de văzut de ce de mai bine de un an, un fost ofiţer antitero, năpădit de grave probleme dar obsedat de presă şi de influenţă în rândul ziariştilor, s-a apucat să monitorizeze, jignească, acuze nişte jurnalişti pe care nu a putut să-i abordeze? Şi cum să le atragi atenţia, dacă nu poţi să-i abordezi, dacă nu prin a umple cu lături continuu munca lor şi a te impăuna cu jignirile debitate non stop la slugile tale? Ce subiecte şi personaje atinse în materialele pe care le-am scris l-au deranjat de a început să jignească, să inventeze, să-şi ceară scuze, să şteargă postările, ca după aceea să o ia de la capăt cu scenariile şi jignirile sale doar din dorinţa de a fi băgat în seamă de presă şi de a duce nişte războaie în urma problemelor pe care le are?”, scrie Sorina Matei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.