Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statul Islamic a pus recompensă pe capul unui bulgar: Cine e omul căutat de teroriști / VIDEO

isis2

Teroriştii din Statul Islamic schimbă tactica. De această dată, cei din ISIS nu mai pregătesc un atentat cu bombă. Au pus ochii pe un bulgar pe capul căruia au pus o recompensă extrem de mare. 38.000 de lire sterline pentru capturarea acestuia. Dar ce i-a enervat pe cei din ISIS?

Citește și: Dedesubturile numirii Madalinei Puscalau in functia de purtator de cuvant la Cotroceni! Fosta prezentatoare tv a ajuns la Klaus Iohannis prin…

Dinko Valev coordoneaza o grupare paramilitara la granita cu Turcia care ii captureaza pe imigrantii care vor sa ajunga in Bulgaria. Aceştia patrulează în maşini blindate, iar acest monitorizează totul de pe cal. Cand refugiatii se apropie, echipa sa ii prinde pe refugiati si ii da in primire autoritatilor, relateaza The Sun. Din pacate pentru el, faptele sale au captat atentia gruparii teroriste ISIS, care il vrea pe bulgarul de 29 de ani mort.

Citește și: Care sunt cele 3 variante de ministru de interne

Serviciile de Securitate bulgare l-au avertizat pe Valev ca este o tinta principala a lui ISIS, dupa ce au fost publicate imaginile cand el aresta refugiati. Pe un asa-zis site al gruparii ISIS a fost postat un mesaj care il descrie pe Dinko ca fiind liderul unei unitati paramilitare, care opereaza la granita dintre Bulgaria si Turcia, impreuna cu alti barbati. Ei promit o recompensa, daca le vor fi trimise poze care sa dovedeasca moartea barbatului.

Citeşte şi: Anunțul a fost făcut: 'Victor Ponta pleacă din PSD la PRU până la alegeri'

Barbatul este sustinut pana si de premierul bulgar.”Le-am multumit lui Dinko si echipei lui. L-am trimis pe seful garzii granite sa se intalneasca cu el, ca sa-i coordoneze. La sfarsitul zilei, tara e a noastra si trebuie sa ramanem uniti”, a spus Boyko Borissov, conform ProTV. Gruparea paramilitara a lui Dinko Valev a fost aspru criticata de catre Comitetul pentru Drepturile Umane de la Helsinki.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.