Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

stirileprotv.ro renunţă la interviurile cu prezidenţiabili

Site-ul stirileprotv.ro a renunțat să mai realizeze interviuri video cu candidații la președinție, la nicio zi după ce le-a lansat. Mai mult, primul interviu, cu candidatul Klaus Iohannis, nu apare pe site-ul știrileprotv.ro.

Miercuri ar fi trebuit să urmeze Monica Macovei, joi, Elena Udrea și vineri, Teodor Meleșcanu, după cum anunțase astăzi Pro TV pe site-ul știrilor.

Alina Bratu, șeful comunicării Pro TV, a declarat că decizia de a renunța la interviuri aparține Pro TV.

„PRO TV a hotarat sa opreasca seria interviurilor cu candidatii la alegerile prezidentiale, demers ce a avut startul astazi prin prezenta lui Klaus Iohannis la video-chatul moderat de Cristian Leonte, transmis live pe site-ul stirileprotv.ro.

Aceasta decizie apartine Pro TV si a fost luata tinand cont de faptul ca dupa difuzarea on line a video-chatului, o serie de alti candidati si sustinatori ai lor au solicitat timp egal de exprimare pe site-ul stirilor. In aceste conditii, desi Pro TV invitase la discutie principalii 6 candidati, din care acceptasera invitatia doar 4, Pro TV a decis sa renunte complet la a mai organiza aceste video-chaturi, pentru a nu crea impresia unui partizanat politic.

Nu a existat nicio interventie a unei autoritati publice sau a CNA de a stopa acest demers, ci a fost o decizie editoriala interna a Pro TV”, se arată în punctul de vedere transmis site-ului paginademedia.ro.

Citeşte şi: Monica Macovei face acuzații dure: PRO TV mi-a anulat emisiunea! Pe cine aruncă vina

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.