Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZA lui Dîncu: 'Nu exclud nici în viitor...'/ Reacţia lui Dragnea

vasile dancu

Vasile Dîncu a susţinut în ultima perioadă că nu va ocupa o funcţie într-un viitor guvern. Actualul vicepremier pare însă să se fi răzgândit şi anunţă că nu exclude participarea într-un nou Executiv, deşi este puţin probabil şi nu îşi doreşte.

Vezi şi: PSD o ia înaintea Guvernului: A lansat bugetul pe 2017

"Nu am participat intenţionat la această competiţie electorală, pentru că primul meu gând este de a mă întoarce la proiectele mele. Nu am crezut nici că voi fi ministru sau vicepremier. A fost un accident al fiinţei mele. Nu exclud nici în viitor suprize. Cu cea mai mare probabilitate, nu voi participa la viitoarea guvernarea, dar depinde de majoritate, de ceilalţi oameni care vor face parte din această echipă", a declarat Dîncu la Adevărul Live.

Ulterior, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD a fost întrebat dacă ia în calcul prezenţa lui Vasile Dîncu într-un posibil guvern PSD. "Nu pronunţ niciun nume dintr-un posibil guvern PSD. În schimb, am o apreciere deosebită pentru Vasile Dîncu, ca om, ca sociolog. E un om care are o foarte mare valenţă culturală. Dar nu discutăm de niciun nume pentru un posibil Guvern PSD", a răspuns Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.