Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - A intervenit diavolul neîncrederii: ce îi reproșează liberalii lui Iohannis

Klaus Iohannis ține să dea asigurări publice că tot partidul este alături de el, dar în același timp recunoaște că sunt foarte mulți cei care au și alte planuri în interiorul partidului.

Atmosfera în interiorul PNL este una destul de tensionată și, așa cum îi plăcea lui Crin Antonescu să spună, diavolul neîncrederii a pus stăpânire pe liberali.

Surse din PNL ne-au explicat că marea teamă în interiorul partidului este că Iohannis predă cu totul PNL-ul către oamenii lui Vasile Blaga. Liberalii își dau seama că în această campanie electorală sunt vioara a doua, dar se tem că această situație se va acutiza după alegeri. La toate evenimentele de campanie, cei din PDL sunt la butoane, mulți liberali simțindu-se ca niște musarifi, de multe ori cam nepoftiți.

În PNL există două certitudini: Iohannis nu va mai fi președintele partidului după prezidențiale și faptul că în interior va începe o bătălie pe viață și pe moarte. Liberalii se tem că între mazilirea lui Iohannis și bătălia internă, Blaga va juca în subterane și va pune stăpânire pe tot partidul.

”Și acum stă Iohannis de gât cu Blaga și MRU de parcă ar fi cei mai buni prieteni! Dar după alegeri? Dacă după alegeri vor fi prieteni la fel de buni?”, ne-au explicat sursele noastre.

Liberalii se tem că Iohannis ar avea o înțelegere cu Vasile Blaga: indiferent de rezultatul alegerilor, cei doi se vor susține necondiționat și vor rămâne în fruntea celor două partide, orice mișcare de rezistență fiind rapid înlăturată.

P.S. Rămâne de văzut cum se va juca după alegeri în PNL, dar mai ales, rămâne de văzut cum va juca Crin Antonescu.

Citește și: SURSE - S-a rupt căruța la PNL: Iohannis a pierdut partidul

Citește și: SURSE - S-a rupt Cooperativa în PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.