Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liderii PSD i-au decis SOARTA lui Sorin Grindeanu

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

În ultimele zile a fost o atmosferă extrem de agitată în interiorul PSD, din cauza relațiilor tot mai tensionate dintre liderii PSD și premierul Sorin Grindeanu.

Citește și: Tudorel Toader, precizări de ULTIMĂ ORĂ: 'Are prevăzut drept termen de finalizare luna iunie'

Citește și: Sebastian Ghiță anunță APOCALIPSA: Ce mesaje a transmis prin singurul politician care l-a vizitat

Liderul PSD, Liviu Dragnea și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea au ieșit cu atacuri publice extrem de dure la adresa Guvernului și nu au exclus ipoteza schimbării premierului Sorin Grindeanu. Surse din PSD ne-au explicat că s-a convenit, la nivel de strategie de comunicare, ca doar cei doi să vorbească despre subiectul Guvernului.

În urma unor discuții încinse, purtate informal la nivelul conducerii PSD s-a cristalizat varianta în care se va merge pe o remaniere masivă, dar în care premierul Sorin Grindeanu rămâne la Palatul Victoria, cel puțin deocamdată.

Această variantă va presupune remanierea unor oameni care au devenit ”prea apropiați de Grindeanu” și izolarea premierul în Palatul Victoria.

Chiar dacă această variantă va fi adoptată strategic de liderii PSD, pentru moment, este foarte probabil ca toamna să se numere bobocii, iar Sorin Grindeanu să fie ”uitat” la această numărătoare.

Până la momentul schimbării premierului, liderul PSD Liviu Dragnea va încerca să negocieze cu președintele Klaus Iohannis o tranziție cât mai ușoară, la momentul schimbării Guvernului. Cei de la PSD nu doresc să îi dea muniție gratuit lui Klaus Iohannis, care s-ar putea transforma oricând în jucător, așa cum a făcut la desemnarea premierului, imediat după alegerile parlamentare.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în interiorul coaliției de guvernare, pentru că ne așteaptă o toamnă foarte interesantă pe scena politică și deciziile pe care le va lua Liviu Dragnea se pot schimba de la o zi la alta, în funcție și de negocerile care vor fi purtate cu președintele Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.