Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Tăriceanu a declanșat o furtună în ALDE

sah4

În micul partid condus de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin calculele politice sunt la fel de înverșunate ca la marile formațiuni însă anul electoral 2016 devine mai complicat pe zi ce trece.

Surse din ALDE au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca decizia lui Tariceanu de a duce partidul in opozitie s-ar putea transforma intr-o pozitionare catastrofala pentru partid.

Calculele din ALDE sunt urmatoarele:

1. PSD si PNL au propriul electorat 'captiv' din care ALDE nu poate să ‘muște’.

„Noi nici acum, cand am fost la guvernare, n-am putut sa rezolvam nimic. Mereu ne-au zis că ‘Nu se poate’, ‘Nu acum’, ‘Mai ai rabdare’. Pai cum sa le spunem oamenilor sa vina la noi cand noi la guvernare nu puteam sa rezolvam nimic, dar in opozitie? Cum ma duc eu sa aduc oameni in partid?”, ne-au relatat surse din ALDE.

2. Discursul împotriva abuzurilor justitiei este contra curentului.

“Majoritatea alegătorilor sunt de acord cu lupta impotriva coruptiei. Tot ce spune Tăriceanu impotriva abuzurilor justitiei e placut de politicieni, toata lumea ii da dreptate in politica si chiar are dreptate, dar nu avem electorat, oamenii sunt de acord cu DNA”, spun surse din partid.

3. Strada e pierduta

Intrarea in Opozitie a dus partidul in situatia sa rateze si captarea ‘strazii’, spun surse din partid. “Nu avem unde sa ne pozitionam. Nu avem o felie a noastra de electorat. Cui ne adresăm? Intrarea în opoziție a pus capac. Acum nici strada nu poti sa o acaparezi, ca strada a vrut tehnocrati si noi votam impotriva tehnocratilor”, spun sursele citate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.