Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu explică de ce a ales să urmeze soluția Chițoiu: Vreau să fiu președinte

tariceanu
 

Tăriceanu a spus că doreşte ca membrii noii formaţiuni politice să arate României că pot face o politică cu faţa către cetăţean, venind cu soluţii pentru cetăţeni şi nu cu preocuparea cine să fie ales şi unde.

'Vă rog foarte mult pe toţi cei care sunteţi prezenţi să plecăm la drum cu încredere şi să le arătăm românilor că se poate face şi o altă politică decât cea bazată pe cumetrii, pe clanuri pe corupţie. Vreau să arătăm României că putem face o politică cu faţa către cetăţean, ascultând nevoile şi preocupările oamenilor, venind cu soluţii pentru cetăţeni şi nu cu preocuparea cine să fie ales şi unde. (...) Vreau să mă angajez în acest proiect candidând la viitoarele alegeri prezidenţiale', a spus Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a mai afirmat că dincolo de acest proiect personal, vrea să vadă în continuare în România că ideile şi valorile liberale sunt reprezentate în continuare de un partid liberal.

'Cred că ceea ce începem astăzi, crearea Partidului Liberal Reformator, este un proiect de durată, pe care trebuie să îl ducem mai departe, pentru că avem o datorie şi faţă de tradiţia şi istoria liberalismului în România, dar avem o datorie şi faţă de generaţiile viitoare care trebuie să trăiască într-o ţară de care trebuie să fie mândri', a mai afirmat Călin Popescu-Tăriceanu.

La Craiova au fost prezenţi preşedinţii grupurilor de iniţiativă ale PLR din Dolj, Olt, Mehedinţi, Vâlcea, Gorj, foştii parlamentari PNL Daniel Chiţoiu, Cristian David, Graţiela Gavrilescu, Nicu Marcu, dar şi alţi politicieni care s-au alăturat proiectului politic PLR, scrie Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.