Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump aruncă-n aer sondajele din SUA: 'Va fi o surpiză de talia BREXIT la urne'

Deşi în sondajele de opinie se situează în urma rivalei sale democrate Hillary Clinton, cu două săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA, miliardarul republican Donald Trump prezice că votul de la urne va contrazice rezultatele sondajelor, creând o surpriză de talia Brexit, potrivit AFP.

"Aceasta este o şansă unică în viaţa noastră, ultima noastră şansă, peste patru ani va fi prea târziu", a afirmat Trump în cadrul unui miting uriaş la Tampa, în Florida, marele stat unde este dat perdant în faţa candidatei democrate. "Cer americanilor să se ridice deasupra tumultului şi zgomotului", a spus el. "Suntem pe punctul de a câştiga, nu doar în Florida, vom câştiga peste tot", afirmase anterior Trump la un prim miting în St.Augustine.

Citeşte şi: Doi imami marocani au fost ARESTAŢI în Spania

Nici la nivel naţional sondajele nu îi sunt mai favorabile. Fostul secretar de stat este creditată cu 45% din intenţiile de vot în medie faţă de 40% pentru Donald Trump şi un procent de 6% pentru libertarianul Gary Johnson. Acest avans este net superior celui care i-a permis lui Barack Obama să fie reales cu uşurinţă în urmă cu patru ani.

"Când vom câştiga, vocea voastră se va face auzită pe coridoarele Washingtonului şi în lumea întreagă. Ceea ce întâmplă este mai puternic decât Brexit", a lansat Donald Trump.

Miliardarul american a denunţat cu intensitate reînnoită complicitatea - potrivit lui - a institutelor de sondare a opiniei publice, a presei şi a taberei Clinton, calificată rând pe rând "mincinoasă", "ticăloasă" şi "coruptă".

RĂSTURNARE de SITUAȚIE. Cum arată ULTIMELE SONDAJE din SUA

Şi echipa sa de campanie a lansat luni seara de la Trump Tower în New York o emisiune cotidiană pe Facebook Live care va continua până la votul din 8 noiembrie cu scopul de a ocoli "filtrul" canalelor media. "Trump Tower Live", care imită emisiunile marilor canale de informaţii americane, a atras peste 1,3 milioane de vizualizări luni seara pe Facebook, relatează agerpres.

Donald Trump a mai denunţat, la Tampa, bilanţul cu privire la mediu al preşedintelui în exerciţiu.

"Vom anula miliarde şi miliarde de plăţi către programele Naţiunilor Unite privind schimbarea climatică şi vom utiliza banii pentru ameliorarea infrastructurilor de mediu ale Statelor Unite, în special în zona acviferă a Floridei", a promis el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.