Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupul neînsufleţit al unei fetiţe, găsit în Dunăre: Se pare că ar fi copilul din maşina căzută în apă

vapoare dunare

Trupul neînsufleţit al unei fetiţe de circa trei ani a fost găsit sâmbătă în apele Dunării, cel mai probabil fiind vorba de copilul care se afla în maşina ce a căzut în fluviu în urmă cu exact o săptămână.

'În jurul orei 16,00, la circa 10 km de locul tragediei, în dreptul localităţii Liborajdea - comuna Sicheviţa, a fost găsită o fetiţă de circa trei ani. Poliţia din Moldova Nouă s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări, unde au venit şi membrii familiei, pentru recunoaştere. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga Spitalului Moldova Nouă, unde medicul legist va efectua autopsia', a declarat, pentru AGERPRES, Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Pentru scoaterea fetiţei din apă a intervenit un echipaj al Secţiei de Pompieri din Moldova Nouă.

Urmează procedurile de identificare a fetiţei şi se continuă cercetările şi pentru găsirea celorlalte două persoane aflate în maşina căzută în Dunăre.

La începutul săptămânii, a fost identificată de către autorităţile sârbe şi femeia din autoturism, mama fetiţei, care a şi fost înhumată în ţara vecină. În momentul de faţă se fac demersurile pentru aducerea trupului femeii în ţară.

Sâmbătă, 7 octombrie, pe DN 57, în zona localităţii Coronini, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia, un autoturism în care se aflau cinci persoane a ajuns în Dunăre. Şoferul este singurul care a reuşit să se salveze, celelalte persoane fiind date dispărute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.