Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Se ştiu primii miniştri din viitorul Guvern

intrebare

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a afirmat vineri că, "în principiu", îşi va continua mandatul, precizând că actualii miniştri ai ALDE ar urma să fie propuşi în noul guvern pe aceleaşi posturi pe care le-au avut în Cabinetul Grindeanu, informează agerpres.ro

Prezent, vineri, la un forum de diplomaţie publică organizat de UBB la Cluj-Napoca, Teodor Meleşcanu a afirmat, ca răspuns la întrebările presei, că miniştrii ALDE urmează să fie propuşi pe aceleaşi posturi pe care le-au avut în Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Ponta anunță Parlamentul: 'Mă aflu în stare de incompatibilitate'/ DOCUMENT


'Nu m-am dat niciodată înlături când a fost nevoie să îmi servesc ţara. Sunt de profesie diplomat, am fost reconvertit în om politic, aşa că sunt un fel de hibrid foarte potrivit pentru activitatea de ministru de Externe care este şi politică şi profesională. În mod normal voi continua, miniştrii ALDE urmează să fie propuşi pe aceleaşi posturi pe care le-au avut. Într-un guvern de coaliţie au loc şi negocieri, e foarte posibil să fie şi un prim-ministru care să îşi dorească să facă anumite numiri, de aceea nu pot să fiu categoric. În principiu, voi continua mandatul', a spus Meleşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.