Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele mișcări la Parlament înaintea moțiunii de cenzură

captura TV
Dragnea Grindeanu

Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu au ajuns deja în Parlament. Social democrații urmează imediat să aibă o ședință la grupul lor parlamentar, în timp ce Sorin Grindeanu, secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, şi deputatul Daniel Constantin s-au întâlnit înainte de şedinţa plenului în care se va dezbate moţiunea de cenzură. Sorin Grindeanu se află în biroul deputatului Victor Ponta, care este şi preşedintele Comisiei pentru afaceri europene, informează Antena3.

Moţiunea iniţiată de către PSD şi ALDE împotriva guvernului Grindeanu va fi dezbătută şi supusă votului, miercuri, de la ora 11, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului. Este prima dată când un partid depune moțiune de cenzură împotriva propriului său guvern.

Mihai Gâdea i-a făcut OFERTA, în direct: Pe cine vrea să aducă la Antena 3

Premierul Sorin Grindeanu se mai află într-o situţie inedită. Banca sa ministerială este aproape goală, întrucât majoritatea miniştrilor şi-au anunţat demisiile din Guvern. Singurul care i-a rămas alături din echipa iniţială este ministrul Comunicaţiilor, Augustin Jianu, la care se adaugă Victor Ponta, numit secretar general al Guvernului în locul lui Mihai Busuioc.

Moţiunea de cenzură este iniţiată de parlamentarii PSD şi ALDE împotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Pentru a fi adoptată este nevoie de cel puţin 233 de voturi 'pentru'. Votul va fi secret cu bile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.