Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULUITOR Cu ce se ocupa, de fapt, celebrul avocat din București care a fost ARESTAT: Ce ilegalități a comis

Facebook
Marius Coltuc

Abia acum s-au aflat motivele pentru care un celebru avocat a ajuns în spatele gratiilor. Acesta a fost reţinut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. Marius Coltuc ar fi falsificat documente pentru a afla informaţii dintr-o anchetă penală.

Citeşte şi: Detalii interesante despre noul Boureanu! Ce salariu are, de fapt, medicul târât pe jos de polițiști

Coltuc ar fi încercat să afle infomaţii dintr-o anchetă, mai exact dacă un hacker arestat ar fi dat declaraţii împotriva unui apropiat. Pentru a obţine datele confidenţiale, el ar fi făcut mai multe falsuri. Surse judiciare au explicat că totul a început în primăvara anului 2017, atunci când procurorii DIICOT au reţinut doi hackeri din Alexandria, Dorel Catîru şi Victor Mihail Vătui. Conform procurorilor DIICOT, teleormănenii Catîru şi Vătui au postat numeroase anunţuri fictive privind vânzarea de autoturisme pe site-uri specializate, fără ca acestea să existe în realitate. Sumele obţinute, spun anchetatorii, nu au ajuns în posesia aşa-zişilor reprezentanţi ori intermediari care ar fi trebuit să garanteze tranzacţia, ci în posesia altor complici ai grupării infracţionale de pe teritoriul S.U.A. Prejudiciul a fost în jur de 50.000 de dolari, conform adevarul.ro.

Citeşte şi: Anunţ ULUITOR: 'Andreea Marin se recăsătoreşte. Noul său soţ este divorţat şi are doi copii'

Din actele de cercetare penală efectuate în cauză, a rezultat că „inculpatul Coltuc Marius Vicenţiu a efectuat cele solicitate, procedând la falsificarea prin contrafacerea scrierii, subscrierii şi atestării unor împrejurări necorespunzătoare adevărului a mai multor înscrisuri sub semnătură privată, respectiv contract de asistenţă juridică, act adiţional la acesta, precum şi două împuterniciri avocaţiale aferente, prin care a arătat în mod nereal calitatea de avocat ales în cauza instrumentată de către DIICOT, obţinând şi furnizând date şi informaţii persoanei interesate”. Concret, Coltuc s-ar fi dus la grefa Secţiei 15 pentru a discuta cu Catîru. El ar fi pretins poliţiştilor că este avocatul acestuia, angajat de mama lui Catîru, în baza unor acte care ar fi fost falsificate. Din discuţia cu cel arestat, avocatul nu a aflat însă dacă acesta a declarat sau nu ceva împotriva lui Macavei, conform surse citate.

Citeşte şi: Un nou caz teribil zguduie Poliţia Română: Poliţist surprins când BĂTEA o asistentă medicală / IMAGINI ȘOCANTE

Surse judiciare au explicat că avocatul Coltuc nu i-a adus la cunoştinţă că ar fi fost angajat de către mama acestuia, ci de către Macavei şi Olteanu, care i-ar fi plătit onorariul. Pentru că nu a aflat de la hacker despre ce a declarat, Coltuc încerca să obţină informaţii în acest sens de la instanţă, din dosarul în care procurorii DIICOT ceruseră arestarea preventivă şi prelungirea mandatului. Aceste infomaţii din anchetă, confidenţiale, ar fi ajuns în final la Mirel Gabriel Macavei, susţin surse judiciare.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.