Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILINȚĂ pentru Klaus Iohannis: Pe ce listă nu a fost inclus, chiar la el acasă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis

Cel mai cunoscut sibian al momentului, președintele României, Klaus Iohannis, nu a fost inclus în cartea "Personalități de referință ale Sibiului", care va fi lansată oficial vineri, sub egida Universității "Lucian Blaga" (ULBS) din oraș, având ca și coautor chiar pe purtătorul de cuvânt al ULBS, Teodor Boantă.

Întrebată de ce Klaus Iohannis nu face parte din această carte dedicată personalităților de referință ale Sibiului, autoarea cărții, Ioana Bărbulescu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES: " Eu am trimis solicitarea, fie nu a ajuns la el, fie a refuzat, nu pot să știu, nu am primit un răspuns la solicitarea mea".

Citește și: A bătut palma cu DNA și a primit o PEDEAPSĂ mai mică: Omul lui Traian Băsescu a fost CONDAMNAT

În această carte apar, printre alții, Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, preotul Constantin Necula, președintele USR, Dan Barna, rectorul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu, profesorul Ioan Bondrea, directorul Teatrului Național "Radu Stanca" din Sibiu, actorul Constantin Chiriac, președintele Societății Române de Chirurgie Endovasculară, medicul Victor Costache, sau fostul prefect al județului Sibiu, Lucian Radu.

Această lucrare este o culegere de interviuri. Lansarea cărții va avea loc vineri, 24 noiembrie, de la ora 18,00, la Teatrul Gong, în cadrul unei gale la care sunt invitate "personalități de elită din Sibiu", dar și cei care au fost intervievați, potrivit autorilor.

Citește și: Augustin Lazăr, ieșire spectaculoasă! Procurorul general sare în apărarea urmăriților penal: 'Trebuie respectată prezumția de nevinovăție'

"Proiectul s-a desfășurat sub egida Universității 'Lucian Blaga' din Sibiu, care s-a alăturat, ca un garant al calității, sprijinind întreg procesul editorial", se mai arată în comunicatul de presă al universității sibiene.

Autorii nu au oferit detalii despre prețul cărții sau de unde se va putea cumpăra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.