Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL spune unde s-au PIERDUT alegerile: Care a fost marea GAFĂ a liberalilor

mediafax
ciolos

"Dacă premierul Dacian Cioloş intra în campanie acum trei săptămâni şi avea o poziţie clară, PNL obţinea un rezultat mult mai bun", a spus șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă în cadrul emisiunii “Votez cu mine” de pe Gandul.info.

PNL a reuşit să obţină aproape 20 de procente la alegerile parlamentare desfăşurate duminică, adică mai puţin de jumătate faţă de rezultatul obţinut de PSD.

Citește și: SURSE - Retragere STRATEGICĂ a Alinei Gorghiu: jocurile de culise din PNL

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, şi-a depus luni mandatul de şef al formaţiunii liberale, declarând că acesta era "singurul gest" pe care îl putea face după eşecul partidului său în alegeri. Totodată, secretarul general al PNL Ilie Bolojan şi preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi şi-au depus demisiile din funcţii, au spus pentru MEDIAFAX surse liberale.

Liberalii nu au identificat încă un lider care ar putea prelua funcţia de preşedinte cu titlu interimar, au precizat sursele citate, susţinând că BPN al PNL ar putea respinge demisia Alinei Gorghiu. În interiorul partidului au fost vehiculate pentru preluarea interimatului numele lui Mircea Hava, Gheorghe Flutur, dar şi al Ralucăi Turcan, însă, nicio opţiune nu s-a conturat încă.

Potrivit surselor citate, Alina Gorghiu a susţinut în interiorul PNL ca refuză să mai rămână la conducerea partidului, însă, liderii din ţară ar fi insistat ca aceasta să îşi păstreze mandatul până la congresul formaţiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.