Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou ministru al Executivului Cioloș, convocat la audieri. Capcana finanțărilor în Diaspora

www.wall-street.ro
bani cadou

În paralel cu  foștii  miniștri tehnocrați de la Finanțe  și Fonduri Europene pe care parlamentarii comisiilor reunite de  buget-finanțe  intenționează  să-i  audieze  pe tema  bugetului   de anul trecut,  un alt membru al  Guvernului Cioloș a  fost  chemat  să dea  cu  subsemnatul la  o altă comisie.

Pentru data de 30  ianuaria, deputaţii din comisia pentru diaspora  l-au  convocat  pe fostul ministru de resort, Maria Ligor, pentru a explica "neregulile semnalate de către mai multe organizaţii din Diaspora, legate de modalitatea de finanţare a proiectelor".

Fostului ministru  i se impută semnarea documentelor de finanțare pentru 14 proiecte fără respectarea prevederilor și normelor din Ghidul de finanțare.

„Am fost atenţionat că doamna fost ministru ar fi favorizat anumite organizații în detrimentul altora. Pe cale de consecinţă firească, am invitat-o să dea explicații. Finanţările trebuie făcute obiectiv. Voi face tot ce îmi sta în putere pentru ca viitoarele proiecte finanțate să fie în favoarea tuturor românilor, nu a unei clientele abonate an de an la banii publici în mod nejustificat”, aanunțat deputatul  PMP Doru Coliu,  printr-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.