Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un oficial FRF anunță: 'Mircea Lucescu nu poate să fie selecționerul României'

www.gsp.ro
Mircea Lucescu

Naționala de fotbal a României se află în fața crucialului meci cu Polonia, din cadrul Grupei E a preliminariilor pentru Cupa Mondială din Rusia 2018. Tricolorii au nevoie de victorie la Varșovia, sâmbătă, 10 iunie, pentru a mai păstra șanse la turneul final. În caz contrar, mai mult ca sigur Christoph Daum va fi demis. Dacă se va întâmpla asta, Mircea Lucescu sigur nu-i va succeda la prima reprezentativă, după cum susține Marcel Pușcaș.

Eu cred că domnul Daum ajuns într-un moment nepotrivit și într-un loc nepotrivit. Aceasta este o părere unanimă în Federație. Are contract până la 1 noiembrie, după care vom vedea ce va fi. Poate îi vom prelungi contractul, poate nu.

Nu cred în varianta Mircea Lucescu. Sunt destul de hârșâit, ca ’să mai pun botul’ la diverse ’fumigene’, fie și de presă. Mircea Lucescu nu poate să fie antrenorul echipei naționale de fotbal a României! Nu că nu poate, poate, dar nu va fi!

Citește și: Surpriză de proporții: FRF a decis analizarea cererii Voluntariului de participare în Europa

De ce nu va fi? O dată, că e vorba de vârstă, și chiar el a spus asta. Apoi, e vorba de suma de bani și de o cotă de piață de care nu ne putem atinge.

În plus, la 71 de ani să începi să faci o restructurare.... Nu durează jumătate de an, ci e vorba de un ciclu, care se întinde pe mai mulți ani. Plus că mai contrează și ce cai ai la dispoziție. Caii noștri, fotbaliștii noștri, sunt cei care ne vor reoprezenta cu Polonia, ăstia suntem!”, a spus Pușcaș, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Daum a vorbit și el, zilele trecute, despre viitorul său pe banca tricolorilor.

”În acest moment, aș spune că rămân. Da, nu aș pleca în acest moment, pentru că există câteva zvonuri că ar fi ceva oferte. Am o relație deschisă cu cei din conducerea FRF.

Simt că trebuie să rămân și să obțin cele mai bune rezultate în perspectiva rezultatelor din Rusia, dar de ce nu ne gândim și la Euro 2020?

Pentru mine este o plăcere să fiu în România și să lucrez pentru fotbalul românesc”, a mai spus Daum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.