Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungaria i-a pus GÂND RĂU lui Soros: Măsuri drastice împotriva controversatului miliardar

wsj.com
george soros

Țara vecină României se pregătește să ia măsuri drastice împotriva organizaţiilor non-guvernamentale administrate de celebrul miliardar George Soros, după investirea lui Donald Trump ca preşedinte la Casa Albă. Anunțul a fost făcut de Szilard Nemeth, vicepreşedinte al partidului de guvernământ, potrivit celor de la Bloomberg.com.

"Ungaria, stat membru al UE, va folosi toate instrumentele aflate la dispoziţia sa” pentru a "curăţa" organizaţiile non-guvernamentale finanţate de George Soros, miliardarul de origine ungară, care ”se află în serviciul capitaliştilor mondiali şi susţin corectitudinea politică dincolo de Guvernele naţionale", a declarat vicepreşedintele partidului Fidesz, din care face parte premierul Viktor Orban.

Citește și: Liviu Dragnea îi spune lui Dacian Cioloş ce i se pregătește

”Consider că există o oportunitate pentru acest lucru, la nivel internaţional. Legislatorii vor începe dezbaterea unei legi care să permită autorităţilor să verifice organele executive ale ONG-urilor, conform agendei legislative parlamentare”, a afirmat Nemeth.

Orban şi administraţia au vizat în mod frecvent ONG-urile finanţate de Soros, un susţinător al Partidului Democrat american, cu o vastă reţea de organizaţii ce promovează democraţia în fostele state comuniste din estul Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.