Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, ipoteză NĂUCITOARE în cazul morții lui Dan Condrea: 'Sper că, nu foarte târziu...'

pontaPSD

Victor Ponta lansează o ipoteză năucitoare în cazul morții lui Dan Condrea. El spune că, deocamdată, încă nu se știe adevărul. Fostul premier social-democrat Victor Ponta a declarat, marţi, la Piatra Neamţ, că în urma scandalului Hexi Pharma, guvernul a suspendat licitaţiile în toate domeniile, ceea ce a condus la blocarea ţării.

Întrebat cum comentează faptul că probele ADN au confirmat că în maşina accidentată se afla patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, fostul premier a răspuns că "speră, ca la un moment dat, nu foarte târziu, să aflăm şi adevărul".

Citește și: Asta e vârsta la care femeile devin mai obsedate de sex: Se uită la filme porno mai des

"Astăzi, tot sistemul de achiziţii publice este suspendat. Astăzi, când vorbim, toată lumea din România, spitale, primării, consilii judeţene, pompierii, nimeni nu poate să facă niciun fel de achiziţie publică sau poate să o facă prin încredinţare directă ceea ce evident că întăreşte corupţia, relaţiile directe ilegale între instituţiile care cumpără şi cei care vor să profite din asta. Cred că nu este nici treaba mea ca lider sau participant la campania electorală, nu este neapărat nici treaba guvernului să afle cine era în maşină, ci a justiţiei. Era treaba Guvernului să ne spună cum se fac licitaţiile mai bine, să nu se mai întâmple cum s-a întâmplat cu Hexi Pharma. Soluţia guvernului actual este că s-au suspendat toate licitaţiile în toate domeniile ceea ce înseamnă o ţară blocată, spun ei până pe 15 iunie. O să vedem dacă este sau nu 15 iunie', a declarat Victor Ponta.

Citește și: Au vrut o baie romantică, dar femeia a luat foc de la lumânare / VIDEO ȘOCANT

Fostul premier a adăugat că acesta este un motiv în plus ca, după alegerile parlamentare, PSD să contureze o majoritate cu ALDE şi să preia guvernarea.

Victor Ponta s-a aflat, alături de Rovana Plumb, la Piatra Neamţ, în cadrul unui turneu electoral prin judeţele Moldovei.

Citește și: SCANDAL uriaș cu Johnny Depp: Ce dezvăluie Amber Heard, soția care a depus actele de divorț

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.