Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violatorul şi ucigaşul român din germania şi Austria, suspect şi în cazuri din România

ciocanel judecator

Bărbatul de 40 de ani din Huși, Cătălin Dorinel Ciolpan, care este principalul suspect în două cazuri de viol urmate de crime, în Germania și Austria, a intrat și în vizorul procuorilor români pentru fapte asemănătoare.

Un şofer român de tir care a fost arestat în Germania, fiind bănuit de crime în serie dar și de violuri, în două țări, a intrat ți în vizorul omaenilor legii din țară. Șoferul român ar fi violat o tânără de 27 de ani și o studentă franceză, după care le-a ucis, în anii 2014 și 2016.

Procurorii vasluieni nu au rămas indiferenți la aflarea acestei știri, scrie vremeanoua.ro, sesizând că în anii trecuți există patru crime cu autor necunoscut săvărțite după același tipar, asupra unor femei luate “la ocazie”.

Cel puțin unul dintre cazuri, cel al Mioarei Anuța Manea (29 de ani), are asemănări izbitoare cu modul în care au murit victimele hușenaului în Gemania și Austria. Mioara Manea a fost ucisă în 2004, după ce a luat o “ocazie” de la ieșirea din Vaslui. Femeia a fost găsită moartă într-o pădure, cu fața desfigurată, procurorii stabilind că victima fusese violată înainte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.