Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin ar avea o noua iubita

putin

O fosta campioana de box a Rusiei, Natalia Ragozina, supranumita 'Barosul', s-a afisat alaturi de presedintele Vladimir Putin, cu care împartaseste pasiunea pentru efortul fizic, ceea ce a facut sa explodeze Internetul de limba rusa, care abunda în zvonuri potrivit carora faimoasa blonda ar fi noua iubita a lui Putin, a relatat The Daily Beast.

Cei doi au fost vazuti împreuna saptamâna trecuta la un turneu de sambo (un stil de arte martiale originar din Rusia asemanatoare cu judo) la Soci.

Ragozina, în vârsta de 39 de ani, a câstigat toate titlurile importante în boxul feminin la categoria semigrea înaintea de a se retrage în 2009. La apogeul carierei sale, Ragozina, care a fost neînvinsa, a fost recunoscuta drept cel mai bun boxer de sex feminin din lume. În tot acest timp, ea a continuat sa apara în reviste glossy în fotografii care au surprins-o în posturi seducatoare, ea pozând inclusiv pentru Penthouse.

Kremlinul nu a facut decât sa intensifice zvonurile dupa ce a dat publicitatii o fotografie în care Ragozina apare într-o rochie mulata, de culoare albastra, alaturi de liderul rus, caruia îi zâmbeste emotionata.

Lui Putin îi plac, se pare, femeile sportive la fel de mult ca publicitatea propriilor eforturi atletice. În vârsta de 62 de ani, presedintele Putin este cunoscut pentru sesiunile foto în care apare la bustul gol, în lupte judo si ocazional în competitii de skandenberg.

Pâna acum presedintelui rus, extrem de secretos cu viata sa personala, i se atribuia o relatie cu fosta campioana la gimnastica ritmica Alina Kabaeva.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.