Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane, preferatul francezilor

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Conform unui sondaj realizat, duminică, de Odoxa Winamax RTL în rândul a 1002 persoane de peste 18 ani, dintre care o treime amatori de fotbal, 84 la sută dintre francezi și 93 la sută din amatorii de fotbal au o bună opinie despre Zinedine Zidane, informează cotidianul L'Equipe.

Dublu câștigător al Ligii Campionilor cu clubul Real Madrid, care a cucerit cu francezul pe banca tehnică prima dublă Campionat — Liga Campionilor după 1958, fostul nr.10 al selecționatei Franței este considerat cel mai bun antrenor în activitate pentru 45 la sută dintre amatorii de fotbal chestionați. "Zizou" devansează un alt francez, Arsene Wenger (21 la sută), urmat de Mourinho, Guardiola, Ancelotti, Simeone, Conte, Bielsa, Enrique, Ranieri...

Dacă Zidane este considerat cel mai bun antrenor al momentului, el rămâne totuși în umbra istoricului Aime Jacquet, câștigător al Cupei Mondiale din 1998...cu Zidan în calitate de jucător. Jacquet este cel mai bun antrenor al "Les Bleus" din istorie în opinia a 42 la sută dintre amatorii de fotbal, devansându-i pe Zidane (16 la sută), Didier Deschamps, actualul selecționer (15 la sută) și Wenger (11 la sută).

Și dacă Zidane ar deveni antrenorul echipei naționale a Franței, conaționalii săi ar vota în favoarea sa în procent de 72 la sută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.