Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful spionilor militari din Ucraina: Putin a pus în mișcare 'scenariul Coreea'. S-a schimbat toată strategia

Pinterest
Vladimir Putin

Șeful serviciului de informații militare din Ministerul Apărării din Ucraina, Kyrylo Budanov, susține că Vladimir Putin a schimbat din mers strategia, după ce a văzut că nu poate cuceri Kievul și alte puncte importante din Ucraina. Budanov a explicat faptul că s-a pus în mișcare ”scenariul Coreea”, care ar împărți Ucraina în două țări Ucraina de Nord și Ucraina de Sud, cu scopul de a merge ulterior pe negocieri punctuale.

”După ce rușii au eșuat în apropiere de Kiev și s-au văzut incapabili să răstoarne guvernul central al Ucrainei, Putin își schimbă deja principalele direcții operaționale - acum atacă sudul și estul. S-ar putea să ia în considerare un scenariu „coreean” pentru Ucraina.

El va încerca să impună o linie de demarcație între regiunile neocupate și cele ocupate ale țării noastre. De fapt, aceasta este o încercare de a crea Coreea de Nord și de Sud în Ucraina. La urma urmei, cu siguranță nu este capabil să „înghită” întregul stat.

Ocupanții vor încerca să unească teritoriile ocupate într-o singură entitate quasi-statală care se va opune Ucrainei independente. Asistăm deja la încercări de a crea autorități „paralele” în teritoriile ocupate și de a forța oamenii să respingă hrivna (moneda ucraineană). Ar putea dori să folosească acest scenariu pentru a negocia la nivel internațional.”, a spus Budanov, conform Pravda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.