Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

15 trenuri vor lega Bucureştiul de parcul de distracţii din Chiajna

Inquam Photos / Octav Ganea
tren Gara de Nord

CFR Călători va asigura, începând de vineri, legătura feroviară între Capitală şi parcul acvatic de distracţii Divertiland, potrivit agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al companiei, 15 trenuri cu plecări şi sosiri din sau în staţiile Bucureşti Nord şi Bucureşti Basarab vor avea opriri în halta Parc Divertisment Chiajna.

Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet variază între 3,9 lei (la trenurile Regio) şi 12,1 lei (pentru trenurile Interregio) la clasa a 2-a.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu a EXPLODAT: 'Statul român, prin STS, slugărnicie totală față de UDMR'

Copiii şi elevii beneficiază de o reducere de 50%, iar pentru călătoria dus-întors călătorii beneficiază de reducere 10% din tariful preţ întreg, dacă legitimaţiile de călătorie sunt achiziţionate de la casele de bilete din staţiile de cale ferată sau agenţiile de voiaj şi, în plus, 5% reducere la achiziţionarea online.

De asemenea, sunt valabile şi alte reduceri: prin Cardul Tren Plus - 25%, prin oferta Minigrup 2 - 5 (valabilă în zilele de luni-joi) - între 10% şi 25%, la cumpărarea biletelor cu anticipaţie - între 10% şi 25%.

Călătorii care urcă în tren din halta Parc Divertisment Chiajna (P.D. Chiajna) îşi pot procura legitimaţii de călătorie de la personalul de tren, la tarif de casă, cu condiţia solicitării acestora imediat după urcarea în tren, în caz contrar se aplică tariful de taxare în tren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.