Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

26 de persoane implicate în accidentul de la Perşani, internate în patru spitale din municipiu

accident

Un număr de 26 de persoane implicate în accidentul produs vineri în localitatea Perşani sunt internate în patru spitale din municipiul Braşov, a declarat, pentru Agerpres, prefectul judeţului, Ciprian Băncilă.

Potrivit acestuia, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă s-au aflat şapte persoane, dar între timp una dintre acestea, un copil de 16 ani, a fost transferată la Spitalul Clinic de Copii din Braşov. Un alt tânăr de 21 de ani se află la Terapie Intensivă cu traumatism toracic cu minim pneumotorax, facturi costale, fractură de bazin cu deplasare, fractura femur drept, fractură gambă stângă şi este conştient.

Alt tânăr de 20 de ani se află în operaţie, diagnosticul fiind contuzie lombară, contuzie genunchi şi contuzie gleznă dreaptă. Celelalte persoane se află în investigaţii în diferite secţii ale unităţii medicale. La Spitalul Militar se află internate cinci persoane cu vârste între 16 şi 19 ani care prezintă contuzii la coate, contuzii lombare, plăgi escoriate membre, contuzii torace, hemotorace stâng bazal. Prefectul a precizat că cei internaţi la Spitalul Militar şi Spitalul "Sf. Constantin" au cele mai uşoare politraumatisme şi probabil vor fi externaţi în zilele următoare. La Spitalul Clinic de Copii sunt internaţi 13 persoane cu vârste între 13 şi 18 ani care au diverse escoriaţii, plagă la genunchi, policontuzii, alţii plăgi multiple, policontuzionaţi, plăgi la coate.

La Spitalul "Sf. Constantin" sunt internate alte patru persoane cu vârste între 12 şi 17 ani care au diverse politraumatisme, plăgi tăiate regiune deltoidiană, plăgi contuze multiple mână dreaptă, genunchi bilateral, lombar, retenţie de corp străin metalic, regiune radiocarpiană dreaptă, contuzii şold drept cu plăgi escoriate, plăgi contuze cot stâng, plăci regiune radiocarpiană. Prefectul a mai precizat că singura care este într-o stare mai gravă este o tânără de 21 de ani internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă la Terapie Intensivă, dar este conştientă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.