Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost identificată persoana care a incendiat casa praznicală a unei biserici din Neamț. Ce au descoperit polițiștii

huffingtonpost.co.za
catuse

O femeie în vârstă de 39 ani, din Tîrgu Neamţ, este suspectată de poliţişti că a incendiat intenţionat, luni seara, casa praznicală şi centrala bisericii din localitatea Valea Seacă, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu.

"În cadrul activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu Neamţ au conturat ipoteza comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere de către o femeie de 39 de ani. Aceasta a fost depistată pe raza localităţii Săcăluşeşti, fiind dispărută din data de 6 martie 2020", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu, după ce Guvernul a decis închiderea barurilor, restaurantelor și bisericilor: 'Sunt măsuri slabe! Numărul celor infestați e mult mai mare'

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, femeia a spus că în seara în care a comis fapta s-a certat cu concubinul şi, pentru a se răzbuna, a încercat să incendieze biserica.

În incendiu au ars aproximativ 500 metri pătraţi din acoperişul casei praznicale şi centralei termice, bunuri materiale aflate în interiorul centralei şi aproximativ 5 metri cubi de lemn de foc.

Citeşte şi: COVID-19 îi sperie și pe teroriști: Gruparea Stat Islamic şi-a avertizat membrii să evite Europa

Femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tîrgu Neamţ pentru luarea unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.