Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început MĂCELUL între ALDE și PSD: 'Un Dragnea al politicii, poate un pic mai viclean'

stiripesurse
psd alde

„Pe domnul Dârzu eu îl cataloghez ca un Dragnea al politicii județului Alba, poate un pic mai viclean”, a spus, vineri, preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, despre şeful social-democraților din județ. Lazăr îl acuză pe Dârzu că, din cauza lui, în Alba nu funcționează Coaliția.

În ciuda protocoalelor încheiate la Bucureşti, liderii PSD și ALDE nu pot colabora la Alba, iar liderul alianței îl învinuiește pentru această situație pe președintele PSD, Ioan Dârzu, pe care îl compară cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea, „dar mai viclean”, informează mediafax.ro.

Citește și: Un cunoscut politolog profețește dezastrul pentru USR-PLUS! Dan Barna nu-l va bate pe Klaus Iohannis

„Pe domnul Dârzu eu îl cataloghez ca un Dragnea al politicii județului Alba, poate un pic mai viclean decât Dragnea. Nu l-am cunoscut personal pe domnul Dragnea, dar îl cunosc destul de bine pe acest Dragnea al județului Alba, care vrea controlul total al tuturor instituțiilor statului din județul Alba. Crede că i se cuvine absolut tot, să aibă el șefi în toate instituțiile, să îi poată chema la ordine, la instruiri, la tot felul de discuții pe toți șefii din instituții, indiferent de la ce partid provin. El suferă de putere, de viclenie, are o boală mai des întâlnită la unii politicieni, aceea de tăiere a panglicilor, de a ieși în evidență cu tăiatul panglicilor, cu promovări, că în rest nu este în stare de nimic. Nu face absolut nimic în Parlamentul României și îi minte cu nerușinare pe fermieri”, a declarat Lazăr.

Citește și: Prima ieșire în Capitală a Elenei Udrea! Cum a fost surprinsă fostul ministru al Turismului

Nu este pentru prima dată când liderul ALDE Alba își declară public nemulțumirea față de modul în care funcționează Coaliția la nivel local. Înainte de alegerile europarlamentare acesta a spus că social-democraţii au uitat încă de la început că sunt la guvernare cu ALDE şi îşi amintesc că sunt colegi doar când au nevoie de voturi.

„Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăştia să conducă judeţul, că ne-am dat dracu”, a spus, la acea dată, Ioan Lazăr.

Citește și: USR și PLUS s-au înțeles! Cine va intra la rupere la Klaus Iohannis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.