Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A pierdut tot ce a avut, mai puțin țara. Povestea bunicii de 98 de ani care a parcurs o porțiune de 10 km, bombardată de ruși: 'Am supraviețuit'

reuters.com
razboi ucraina

O femeie din Ucraina, în vârstă de 98 de ani, susține că a mers 10 kilometri pe jos, printr-o zonă bombardată de ruși. Ea a încercat astfel să scape de rușii care se apropiau de zonă. „Am supraviețuit acelui război (Al Doilea Război Mondial), supraviețuiesc și acestui război”, a spus femeia.

Femeia locuia într-o localitate din Donețk care a fost ocupată de ruși. Ea a fugit și a încercat să ajungă în zonele controlate de Kiev, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Femeia a povestit că nu a avut mâncare și apă. Ea s-a folosit de un băț de lemn și a fost îmbrăcată cu o haină mult mai mare decât mărimea ei.

În final, femeia a fost descoperită de armata ucraineană care a dus-o într-un adăpost, a anunțat Ministerul de Interne. Ea le-a povestit militarilor că a pierdut tot ce a avut, mai puțin țara.

„Am supraviețuit acelui război (Al Doilea Război Mondial) și supraviețuiesc acestui război (...) Casele ard și copacii sunt dezrădăcinați. Am rămas fără nimic. Dar mi-am lăsat Ucraina pe picioare”, a spus femeia..

Ucrainenii nu au spus când a fost descoperită femeia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.