Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Accident cu trei copii, în Neamț. Unul dintre copii a decedat

radiofrance.fr
accident

Trei copii au fost accidentaţi, joi dimineaţă, de un autoturism, în localitatea Davideni din comuna Păstrăveni, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Victimele au vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, a mai declarat sursa citată, conform Agerpres.ro.

La faţa locului au intervenit două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj SMURD, fiind preluaţi doi copii care au fost transportaţi la spital.

Citește și: BREAKING - Vasile Florin Cîţu, desemnat candidat pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele Klaus Iohannis.

"A treia victimă se află la faţa locului şi se efectuează manevre de resuscitare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului şi au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 09:00

„Din primele cercetări a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 49 de ani, din comuna Pipirig, județul Neamț, conducea o autoutilitară pe DJ 155 I, în localitatea Davideni, a surprins și accidentat trei minori de 15 și 16 ani, toți din Țibucani, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, Dimitrie Mocanu.

În urma impactului a rezultat decesul unui minor de 16 ani și rănirea celorlalți doi, care au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”, a mai spus Dimitrie Mocanu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.