Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Achiziție de marcă pentru PNL, în fieful lui Klaus Iohannis: un celebru medic chirurg a intrat în PNL

PNL

Liberalii dau o lovitură pe plan local, în județul Sibiu. Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anunțat că medicul chirurg Victor Costache s-a înscris în PNL.

Citește și: Se pregătește marele BOICOT: Președintele Klaus Iohannis, refuzat de Coaliție (surse)

”Domnul doctor Victor Costache a decis să se implice alături de PNL! Este aici probabil fiindcă are încredere în noi, probabil fiindcă apreciază lucrurile pe care le facem în Sibiu și în țară. Domnul doctor Costache, este însă, mai cu seamă, alături de noi fiindcă are încredere în ceea ce politica românească poate să devină: mai mulți oameni buni și implicați strâng rândurile pentru a urmări și răspunde interesului public.

Politica românească a rămas restantă în multe domenii. În sistemul de sănătate, orice derapaj, amânare, nepricepere, costă vieți. La fel ca în viața de zi cu zi a oricărui medic. Politicile publice în sănătate se aplică cu oameni mai mult sau mai puțin bine intenționați, mai mult sau mai puțin bine instruiți, în definitiv, în funcție de resursele umane pe care partidele le au.

Nu toți profesioniștii sunt deschisi la politică și pe undeva e de înțeles. Unii aleg alte forme de implicare civică.

Trebuie să ne asumăm însă că lipsa de implicare politică a oamenilor buni le dă forță celor slabi. Justiția, spre exemplu, era confiscată demult dacă oamenii buni nu luptau în parlament, dacă nu luau atitudine, dacă nu ieșeau în stradă și dacă nu ar continua chiar și astăzi, chiar aici la Sibiu, să facă asta. Însă de la a bloca răul și până la a face bine mai este un pas important!

Politica nu înseamnă numai corupți, numai agramate și agramați, numai incompetenți și incompetente.

La o privire atentă oamenii îi pot vedea și pe cei care luptă pentru o Românie în care copiii lor să trăiască bine, pe cei care nu au renunțat la principii și la decență.

Partidul National Liberal îi susține pe toti cei care, din stradă sau de oriunde altundeva sunt împotriva răului și-i cheamă alături pe cei împreună cu care să construiască binele. Implicarea în politică este însă singura soluție reală, eficientă pentru ca această țară să revină la drumul european pe care și-l dorește. Vă mulțumesc domnule doctor Victor Costache!”, arată Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.