Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiunile producătorului de produse naturiste Herbalife sunt în scădere, după ce directorul general Richard Goudis şi-a anunţat demisia

zf.ro
grafic scadere

Acţiunile producătorului de produse naturiste Herbalife înregistrau miercuri dimineaţa o scădere de aproape 3% după ce directorul general Richard Goudis şi-a anunţat demisia din funcţie din cauza unor comentarii făcute înainte de a fi desemnat CEO, transmite AP, potrivit Agerpres.

Herbalife nu a oferit detalii cu privire la comentariile făcute de Richard Goudis, dar a precizat că ele nu au avut legătură cu rapoartele financiare ale Herbalife. Compania cu sediul la Los Angeles a informat doar că aceste comentarii contravin politicilor şi practicilor sale de afaceri şi nu reflectă cultura sa.

Richard Goudis, care a devenit director general al Herbalife în 2017, va fi înlocuit temporar de fostul CEO Michael Johnson, care în prezent este preşedintele companiei. Consiliul director a început căutarea unui nou CEO din echipa de directori.

Herbalife este criticat de mai mulţi ani de investitorul William Ackman, care a spus că modelul de afaceri al companiei poate fi comparat cu cel al unei scheme de tip piramidal.

Citește și: Banca Europeană de Investiții susție Garanti Bank România pentru sprijinirea IMM-urilor

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei, având peste 8.000 de angajaţi la nivel mondial. Acţiunile companiei sunt tranzacţionate pe Bursa din New York, iar vânzările nete erau de aproximativ 4,4 miliarde dolari în 2017.

Compania globală de produse de nutriţie Herbalife Nutrition are, în acest moment, trei centre de vânzări în România, cel mai mare dintre acestea fiind la Cluj, de aici produsele plecând către Bucureşti şi Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.