Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Eugen Cristea, decizie radicală: 'E prea mult pentru un singur om care nu a făcut rău nimănui. Nu-mi doresc o nouă internare pentru depresie'

protv
eugen cristea

Actorul Eugen Cristea anunță că se va retrage din viața publică. El a povestit pe Facebook că este trist și dezamăgit de mai mulți colegi de scenă, de anumiți prieteni, dar și de colaborările pe care le avea. Eugen Cristea a adăugat că nu își dorește să mai ajungă la spital din cauza depresiei.

"Dezamăgit de două firme de dublaje de desene animate (aruncat la gunoi după 16 ani de colaborare neîntreruptă), dezamăgit de un coleg actor-regizor pe care l-am ajutat în trei spectacole, (...) dezamăgit de directorii TNB, care nu m-au distribuit nici măcar în vreun spectacol-lectură, dezamăgit de nenumărate castinguri date inutil, dezamăgit de cel mai bun prieten care m-a eliminat dintr-o colaborare de peste opt ani la o revistă de succes (...)... E prea mult pentru un singur om care nu a făcut rău nimănui. Niciodată. Nu-mi doresc o nouă internare pentru depresie. Așa că urez cele bune prietenilor (puțini) și dușmanilor (mulți!). Sănătate!", a transmis Eugen Cristea, într-o postare pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.