Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Jerry Lewis a murit din cauza unei insuficienţe cardiace în stadiu terminal (medic legist)

USA Today
jerry lewis

Actorul de comedie Jerry Lewis, care a decedat duminică în reşedinţa lui din Las Vegas la vârsta de 91 de ani, a murit din cauza unei insuficienţe cardiace în stadiu terminal, a dezvăluit luni medicul legist John Fudenberg din comitatul Clark, citat de Reuters. 

Cauza decesului a fost stabilită de un medic de la un centru de îngrijiri paliative şi a fost apoi comunicată Biroului de Medicină Legală. Autorităţile au spus că moartea cunoscutului actor nu necesită deschiderea unei anchete, a precizat medicul John Fudenberg.

Citeşte şi: O ilustraţie semnată de celebrul Rockwell, vândută la licitaţie cu 1,6 milioane dolari

Jerry Lewis a beneficiat în ultima parte a vieţii de un tratament paliativ la domiciliu, potrivit aceluiaşi medic american. 

Actorul american a reuşit să transforme un stil unic de comedie facilă într-o carieră îndelungată şi de mare succes în cinematografie, televiziune şi teatru. A fost, de asemenea şi un mare filantrop, organizând în fiecare an un teledon de Ziua Muncii (Labor Day) din Statele Unite. 

A format alături de Dean Martin un duo de comedie foarte popular în anii 1940 şi 1950. Atunci când se aflau pe culmile gloriei, cei doi artişti generau în rândul fanilor un val de isterie asemănător celor provocate de Frank Sinatra şi The Beatles. 

Printre cele mai cunoscute filme cu Jerry Lewis se numără pelicule precum "The Nutty Professor" (1963), "The Bellboy" (1960) şi drama "The King of Comedy" (1982), regizată de Martin Scorsese.

Citeşte şi: Patru care alegorice de la Carnavalul Florilor din Debrețin, la Oradea - FOTO .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.