Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița americană Jennifer Lawrence se va căsători cu logodnicul ei, Cooke Maroney, directorul unei galerii de artă din New York

agerpres
Jennifer Lawrence

Actrița americană Jennifer Lawrence se va căsători cu logodnicul ei, Cooke Maroney, directorul unei galerii de artă din New York

Actrița americană Jennifer Lawrence se va căsători cu logodnicul ei, Cooke Maroney, directorul unei galerii de artă din New York, sâmbătă, în statul Rhodes Island, relatează contactmusic.com, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit tmz.com, cei doi l-au angajat pe Mark Seed, specialist în organizarea de nunți, pentru a pregăti evenimentul la care vor participa aproximativ 150 de persoane.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

În luna septembrie, Lawrence și Maroney au fost văzuți la un oficiu de stare civilă din New York, fapt care a provocat speculații potrivit cărora cei doi s-au căsătorit civil.

Lawrence, în vârstă de 28 de ani, s-a logodit cu Cooke Maroney, directorul Gladestone Gallery din New York, în luna februarie.

Jennifer Lawrence Shrader, născută pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky, este una dintre actriţele americane în plină ascensiune. A avut roluri principale în "The Bill Engvall Show" şi în filme precum "The Burning Plain/Departe de câmpia în flăcări" şi "Winter's Bone/Mâinile tatălui meu", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă. Jennifer Lawrence, care s-a remarcat şi în seria "The Hunger Games/Jocurile foamei", a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul "Silver Linings Playbook/Scenariu pentru happy-end", în 2013. În anul următor, vedeta americană a fost nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru evoluţia ei din filmul "American Hustle/Țeapă în stil american". A patra nominalizare la Oscar a obținut-o pentru interpretarea din filmul "Joy" (2015).

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Actrița a avut o relație cu actorul Nicholas Hoult în perioada 2011 - 2014, o scurtă legătură cu Chris Martin, solistul formației Coldplay, în 2015, iar apoi una de un an cu regizorul Darren Aronofsky.

În 2018, Jennifer Lawrence a ocupat locul al patrulea în topul celor mai bine actrițe din lume, cu 18 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.